VINTERENS VARME FAVORITT

Jeg er en frysepinn. Selv i vinter, hvor vi knappast har vært utsatt for kuldegrader, fryser jeg. Som om bare navnet på måneden vi er inne i fremkaller frost inn til beinet.
Samtidig er jeg i overkant opptatt av å se bra ut og det kan være en utfordring nå på vinteren. Men redningen min de siste årene har vær vamsegenser´n. Den nydelige, oversized ullgenseren. Skikkelig kul og god og varm på en gang. Kan man ønske mer?

Og den kan brukes sammen med det meste. Jeg er veldig glad i å kombinere den med skinnbukser. Tøft og stilig. Passer utmerket som jobbantrekk for de fleste. Og med et par høye heler i tillegg, ankelstøvletter eller pumps, kan man fint beholde samme antrekk på jentetreffet eller i middagen senere på kvelden.

Den funker også veldig bra med jeans selvfølgelig, min store kjærlighet på klesfronten. Jeg bruker den både til slimfit og boyfriend modell. Ser også at det er utrolig tøft å kombinere den med kjoler selv om jeg ikke helt har fått det til selv ennå. Fin måte å beholde en feminin look selv i kulden, så jeg skal gi det noen sjanser til.

Og så finns det jo ikke noe bedre enn å klatre inn i vamsegenser´n og leggings og forsvinne ned i sofaen med en kopp te eller et glass vin. Gjerne i følge med en god bok eller et par episoder av favoritt-serien på Netflix. Hverdagslykke. Og det skal vi jo bli mye bedre på å unne oss fra nå, ikke sant?

Vamsegenser´n trenger heller ikke å koste en formue. To av mine absolutte favoritter er kjøpt på ZARA for bare noen hundrelapper. I fjor var jeg også så heldig å finne en i nydelig kasjmir kvalitet på theoutnet.com, mitt ultimate nettsted for design-merker til outlet pris.

Så bare jeg nå får vrengt meg ut av de åletrange skinnbuksene og får på meg leggingsene har PC´en og jeg et stevnemøte i sofaen hvor årets favorittgenser forhåpentligvis er å finne på nett.

Ønsker dere alle en lun, deilig onsdagskveld.

279 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.