TØRR VINTERHUD?

Jeg sliter med skikkelig tørr hud om vinteren. Og da mener jeg skikkelig. Bytter blant annet til mye fetere bodylotion, men allikevel slår huden til tider småsprekker, spesielt på ryggen. Men det er jo grenser for hvor fet krem man kan smøre inn kroppen med, så dette er nok noe jeg bare må leve med.

Men så var det ansiktet da. Ikke mye gøy å føle seg som Lille Rosin. Så tørr i huden at maska føles helt stram og alt av kremer og sminke blir liggende som en kake på overflaten. Ikke snakk om at noe trekker inn og hjelper på situasjonen.
Inntil nå nylig for min del. Nå har jeg faktisk omsider funnet et par kremer som gjør jobben, selv med en hud så håpløs og tørr som min.

Det første vidundermiddelet er Drink Up Intensive fra Origins. En nydelig nattmaske som man benytter i stedet for en ordinær nattkrem. Vær litt raus når du smører deg inn på kvelden og du vil våkne opp med godt fuktet og herlig, frisk hud neste morgen.

På det aller verste må jeg faktisk ty til enda kraftigere lut. Da er det kun en ting som duger. Nighttime Miracle Moisturizer fra Elisabeth Arden. Den tilhører Eight Hour Cream serien og er helt gull når alt annet kommer til kort. Den føles mer som en salve enn som en krem og kan oppleves litt klissete, men tro meg, det er verdt det. Etter at den fikk plass på baderomshyllen min er det bye, bye til tørr vinterhud i ansiktet for godt.

Og som en ekstra bonus – ingen av disse kremene er spesielt dyre. Drink Up Intensive koster kr. 230,- stort sett overtalt, både i parfymeri og på nett. Nighttime Miracle Moisturizer ser for øyeblikket ut til å være rimeligst på BliVakker til kr. 289,-.
Så hvis du i likhet med meg sliter med tørr vinterhud, løp og kjøp. Jeg håper du blir like fornøyd som jeg er.

God mandagskveld alle sammen.

4 659 KOMMENTARER

  1. fda ivermectin ivermectin for sale canada how long before ivermectin works

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.