THE JULEKALENDER 2019

Jeg hadde som sagt bestemt meg for at jeg blant annet skulle snakke om sex. Etterhvert. Regner jo med at det er flere enn meg som kjenner at det de siste årene kanskje har gått litt på rutinen på det feltet? I hvert fall i perioder?

Men så tenkte jeg at okey, inntil jeg føler meg komfortabel med å ta opp temaet på bloggen kan det være greit å starte med seg selv. Eller som i dette tilfellet, med sin nærmeste. Så etter å ha sett en reklame på TV bestemte jeg meg –  i år blir det ikke Lakrids by Bülow julekalender på Sebastian (mannen min), det blir Kondomeriets.

Men så ville det seg sånn at nettbutikken var utsolgt. Da kjente jeg at terskelen plutselig ble litt høyere…..Måtte jeg faktisk fysisk INN i butikken?! Og her følger historien om hvordan det gikk.

HAR DU ET SEX-BUDSJETT?

Okey, da er det bare å hoppe i det. Nettbutikken var utsolgt for julekalenderen, så nå står jeg her, foran inngangen til Kondomeriet på Carl Johan. Prøver å si til meg selv at det kan da ikke være så ille.

Så jeg går inn. Med en mine som jeg håper utstråler at dette er business as usual for meg, piece of cake. Butikken er mindre enn jeg hadde forstilt meg. Ikke så mange kunder heller. Men det som forundrer meg er at de fleste er på min alder. Fader heller, er det bare jeg som har vært utrolig prippen?

Jeg får kontakt med en vennlig og imøtekommende ekspeditør, en ung jente som skal vise seg å ha uuttømmelig kunnskap om butikkens innhold. Jeg spør etter julekalenderen og får samme svar som i nettbutikken; Den er utsolgt for leeenge siden.

Men ifølge den unge damen var ikke det noe problem, jeg kunne jo bare sette sammen min egen. Og dermed gav hun seg i kast med å peke ut velegnede gaver, etterfulgt av detaljerte beskrivelser om bruksområder og egenskaper. Var det bare meg eller snakket hun unødvendig høyt?? Jeg tittet rundt meg men kunne ikke se at noen tok notis av hva vi holdt på med. Godt. Jeg fikk til slutt skutt inn at så lite dreven jeg var på dette feltet var det kanskje litt enklere å velge en litt større gave i stedet for 24 små? Hva trodde hun isåfall at mannen min ville sette pris på å få?

Har du et budsjett? ville hun vite. Neeei, svarte jeg, uten overhodet å ha tenkt over det på forhånd. Har man faktisk et sex-budsjett? Det går for alvor opp for meg at jeg fullstendig har falt av lasset på denne fronten. Og før jeg har rukket å summe meg drar hun frem bestselgeren, en nyhet de allerede har fått mange gode tilbakemeldinger på, ikke minst fra menn. Gir man altså faktisk tilbakemeldinger på sånne redskaper?

Nå var det blitt vesentlig flere kunder i butikken og jeg begynte å kjenne at dette var et godt stykke utenfor min komfortsone, så etter en entusiastisk innføring i bruk for optimal nytelse for både han og henne (snakket hun ikke fortsatt unødvendig høyt….??), sa jeg bare ja takk, flott, og kan du pakke den inn for meg. Vel fremme foran kassen kom den servicemindede unge damen stadig på flere fordeler med produktet jeg var i ferd med å kjøpe. Så i stedet for umiddelbart å få gavepapir på, pekte hun på forskjellige deler av innretningen med ytterligere informasjon om dens mange fortreffeligheter. Nå sto det flere i kø bak meg, så det var ikke lenger noen tvil om at det ikke bare var jeg som fikk med meg det hele. Jeg kjente rødmen komme krypende opp av halslinningen og dro raskt frem visakortet, stakk det inn i maskinen og tastet koden. Avvist. Tuller du med meg? Akkurat nå, liksom! Raskt opp med lommeboken igjen. Mastercard denne gangen. Putter det inn i maskinen. Taster koden. Avvist. Okey, er dette «smil til det skjulte kamera» eller? En vond drøm? Opp med telefonen. Sebastian må vippse – NÅ. Ingen svar i andre enden. Prøver igjen. Samme resultat. Nå får rødmen følge av en hetebølge som stiger opp og ender som en ubehagelig prikking i hårroten. Kunne du legge pakken til side, så kommer jeg og henter den i morgen? hører jeg meg selv si til den unge ekspeditøren. Ikke fnugg av business as usual i stemmen. Piece of cake, my ass. Ikke nok med at alle i køen nå vet hva jeg har kjøpt og i tillegg har fått med seg en detaljert beskrivelse av herligheten. Nå begynner de å bli rimelig irriterte over den dama som ikke bare kan betale og bli ferdig.

Så med bekreftelsen på at pakken fint kan ligge til i morgen kommer jeg meg omsider ut. I kald, deilig vinterluft. Herregud for en seanse. Men jeg gjorde det! Nå har jeg tross alt brutt en barriere. Og neste gang blir det business as usual. For hva kan vel gå galt……

Og med det takker jeg for i dag og håper vi treffes igjen her i morgen.

438 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.