SOMMERENS ITALIENER

Juni! Sommer og sol! Det skjer noe magisk når varme stråler treffer naken hud. Når grønt gress kiler under bare føtter. En indre issmelting. Det bobler av glede og forventning til månedene som ligger foran oss. Skuldrene kan senkes, vel vitende om at ferien er rett rundt hjørnet.

Og sommer er musikk. Ikke minst. Glad musikk. Lett musikk. Ihvertfall for min del. Jeg elsker å åpne alle dører og la lyden strømme gjennom rommene og ut på terrassen. Med ett føles alt så mye lettere. Jeg føler meg lettere. Og ikke minst – jeg føler meg yngre. Det er som om sommeren og musikken henter frem en annen alder. Det er en av fordelene med å bli eldre. Vi bærer på så mange aldre. Og det ville jo være synd å ikke hente de frem av og til.

Og det gjorde jeg til gangs nå i pinsen. Godt hjulpet av mitt ungdoms idol, Eros Ramazzotti. Hva som utløste det aner jeg ikke. Jeg har ikke lyttet til musikken hans på årevis. Og så, tilsynelatende helt ut av det blå, dukket plutselig navnet hans opp på netthinnen i det jeg skulle velge noe deilig å høre på mens jeg jobbet og forberedte for avreise til hytta. Og hvilket hjertelig gjenhør det ble! Jeg bokstavelig talt danset meg gjennom alle dagens oppgaver. Samtidig som minner fra langt tilbake dukket opp. En etter en. Og gjorde meg glad og varm i hjertet. Takknemlig for alle fine opplevelser og nydelige mennesker jeg har hatt og fortsatt har i livet mitt.

Det gikk som det måtte gå. Mann og sønn har på ingen måte det samme forholdet til Eros som meg. Så et stykke inn i helgen fikk jeg klar beskjed. Idolet mitt spilte på overtid. De krevde variasjon. Eller mer gutte-musikk, som sønnen min kalte det. Og de var to mot en.

Men nå sitter jeg her på hytta. Alene. Mann på jobb og sønn på skole. Alle dører er åpne og Eros Ramazzotti strømmer på ny gjennom alle rom og ut på terrassen. Solen skinner fra skyfri himmel, fuglene kvitrer fornøyd og jeg danser meg gjennom dagen igjen. Ingen tvil – jeg har valgt meg en italiener for sommeren.

78 KOMMENTARER

  1. Веном 2 – смотреть онлайн в хорошем качестве https://bit.ly/venom2-2021

  2. I do believe all the concepts you’ve offered to your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are very short for starters. Could you please prolong them a little from subsequent time? Thanks for the post.

  3. אני מאוד ממליץ על אתר ישראל נייט קלאב אתר מספר אחד בישראל לחיפוש נערות ליווי, דירות דיסקרטיות,עיסוי אירוטי
    כנסו עכשיו ותראו לבד כמה מידע יש באתר הזה: נערות ליווי בחיפה

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.