SENSOMMERENS “MUST-HAVE” HUDPLEIE-LISTE

Hei, jeg heter Trine Qvigstad og skal gjennom høsten og vinteren dele min kunnskap og mine erfaringer med dere. Jeg har vært i hudpleiebransjen i over 30 år og bare ved å si dette høyt innser jeg at alderen innhenter meg også! Pussig……

Min reise startet hos Estée Lauder Cosmetics allerede i 1989. Det var i kosmetikkens glansdager og jeg fikk være med på alt som var gøy. Glitter og glamour på stand i de store varehusene som Steen & Strøm og Glassmagasinet. Kurs og events med de dyktigste trainere på den tiden. Jeg fikk erfaring hos de mest eksklusive parfymeriene i Norge, der jeg lærte å holde opp døren for alle kundene og at personlig service var et “must”. Vi SÅ hver eneste kunde. En lærdom jeg gjerne skulle delt med den kommende generasjonen.

Etter 10 år med kosmetikk gikk ferden videre til hudpleiebransjen og Derma Nor, den gang eid av gründer Hilde Midthjell. Hun ble min muse og mitt store forbilde innen kunnskap og grundighet. Jeg lærte hvor viktig det er å forstå hvordan forskjellige produkter virker på huden og vips så var jeg en ingrediens-nerd gitt! Jeg fikk reise til Paris flere ganger i året for å oppdatere både meg selv og mine kunder på det nyeste nye innen hudpleie og i løpet av min tid i Derma Nor ble jeg godt kjent med mange av de fantastiske hudpleiesalongene og klinikkene rundt om i Norge. Denne perioden står fortsatt for meg som et eventyr.

I 2005 ble jeg introdusert for det tyske merket Babor Cosmetics, der jeg fortsatt jobber i dag. Spa var på full fart inn i Norge og jeg fikk muligheten til å være med fra starten. Fra visjoner til konseptutvikling. Fra tegnebrett til ferdig spa og behandlingsmeny. Min tittel i dag er Spa-ansvarlig/Key Account i Babor. Jeg jobber mye med de store destinasjonshotellene, men jeg sier med stolthet at jeg er som poteten. Jeg kan brukes til alt og jeg elsker hver dag på jobb i Babor. Det kommer stadig ny kunnskap på feltet, så hodet må være med 24/7.

Det var litt om meg. Tenkte det kunne være greit at dere kjenner litt til min bakgrunn innen bransjen når jeg nå i tiden fremover skal dele av min erfaring og kunnskap med dere.

Jeg kommer blant annet til å snakke mer om ingredienser og hva de gjør av godt for vår modne hud. Jeg kommer også til å snakke om pigmentflekker og behandling av det. For ikke å snakke om cellulitter og andre uhumskheter som ubønnhørlig dukker opp, gjerne før enn senere.
Men i første omgang velger jeg å dele min “must-have” liste over produkter som kan hjelpe vår modne hud nå på ettersommeren. Og hvis vi ønsker å fremstå på vårt aller beste Fiftyforward vis i månedene fremover er nøkkelordet FUKT, FUKT OG ATTER FUKT!!
Så for nå – her kommer listen over produkter, som alene eller flere i kombinasjon, kan hjelpe deg til en fuktet og fresh hud som gløder i høstmørket. :

 1. Enzyme Cleanser. Babors magiske 2 i 1 produkt. Et renseprodukt som fjerner både make-up OG døde hudceller. I tillegg inneholder Enzyme Cleanser det viktige C-vitaminet, som sørger for en detox av huden samt at den lysner uønsket pigmentering og sorte prikker. Fantastisk produkt å bruke i dusjen. Passer for alle.
 2. Dr Babor Pro konsentrat, HA-Hyaluronsyre serum. 4 forskjellige hyaluronsyrekomponenter som gjennomfukter huden i alle lag og bevarer fukten lenge. Den kan brukes både morgen og kveld som en kur.
 3. Dr Babor Pro Ferulic Acid Anti Oxydant-konsentrat er et alternativ du med fordel kan bruke samtidig med HA-Hyaluronsyre konsentratet etter en lang sommer. Bruk denne kraftpakken av en anti-oxydant som beskyttelse før dagkremen din. Ferulic Acid konsentrat motvirker oxidativt stress, altså det som bidrar til prematur aldring. Konsentratet passer spesielt godt hvis du, som jeg, sliter med misfarging og hyperpigmentering eller rødhet.
 4. Skinovage Foam Mask med Deep Moist ekstrakt er alle stylisters favoritt! Dette er en tørsteslukker av dimensjoner og en sikker vinner. Produktet klappes på ren hud som små skumtopper og i løpet av 10-20 minutter er huden plumpet opp med masse fuktighet og du er klar enten du skal på fest eller til sengs. Og en bonus; den kan også benyttes som primer rett før make-up.
 5. Dr Babor Collagen Booster krem. Say no more. Dette er en “Filler på boks” og vil gi deg en åpenbaring dersom du ikke har prøvd den tidligere. Kremen inneholder spesielle peptider som både fyller og glatter huden. AKA, sim sala bim, fabulouse hud! Brukes morgen og/eller kveld.
 6. Reversive Body Cream. Oh, la, la. Denne luksuriøse kroppskremen med duft av rose, sørger for maksimal fukt og glød til tørr, sommerbrun hud. Vi vet alle at knusktørr hud på kroppen ikke er særlig attraktivt, så her får du et ess i ermet som gir deg lekre legger under miniskjørtet! Kremen inneholder en kraftpakke av fuktingredienser, mikropigmenter som speiler seg i solen og ingredienser som motvirker slapphet i vevet. Voila!

Og ikke å forglemme, damer; Solfaktor!! Hver eneste dag, hele året. Intet unntak. Gjerne faktor 30, helst faktor 50. Solen er dessverre den største og verste fienden vår i forhold til hudens aldringsprosess. Mer om dette senere.

Ha en strålende Indian summer til neste gang alle sammen!
Hilsen Trine

(Til info: Dette innlegget er hverken sponset eller betalt).

543 KOMMENTARER

 1. Популярная сеть фастфуда Burger King запустит продажи наггетсов, сделанных из искусственного мяса, сообщает CNBC.
  Сеть быстрого питания договорилась с крупнейшим производителем соевого мяса Impossible Foods. Burger King начнет тестировать новый продукт своего меню в американских ресторанах в нескольких городах США.

  Burger King рассчитывает, что наггетсы из искусственного мяса привлекут новых клиентов в рестораны. Главный конкурент Burger King, ресторан McDonald’s, который сотрудничает с основным конкурентом Impossible Foods, компанией Beyond Meat, также планирует запустить в США продажи совместного продукта на растительной основе. При этом заменители куриного мяса для сетей быстрого питания считают новинкой.

  Эксперты отмечают, что традиционное куриное мясо становится дороже, по данным Bank of America Securities, в 2021 году цены на него выросли вдвое. Наггетсы из искусственной курицы впервые появились в США в сети ресторанов быстрого питания KFC. Фастфуд-гигант начал продавать продукцию компании Beyond Meat, другой крупный производитель соевого мяса Impossible Foods ранее начал продавать наггетсы в американских ресторанах.

  В супермаркетах растительный аналог курицы появился в конце сентября 2021 года, замороженное веганское блюдо начали реализовывать продуктовые гиганты Walmart, Kroger и Albertsons. На альтернативное мясо также перешла сеть пиццерий Pizza Hut, добавив искусственную колбасу в пепперони.

  Купить кроссовки Nike на официальном сайте со скидкой 50% – наш спонсор новостей на сегодня.

 2. Веном 2 – смотреть онлайн в хорошем качестве https://bit.ly/venom2-2021

 3. Веном 2 – смотреть онлайн в хорошем качестве https://bit.ly/venom2-2021

 4. Веном 2 – смотреть онлайн в хорошем качестве https://bit.ly/venom2-2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.