SENSOMMERENS “MUST-HAVE” HUDPLEIE-LISTE

Hei, jeg heter Trine Qvigstad og skal gjennom høsten og vinteren dele min kunnskap og mine erfaringer med dere. Jeg har vært i hudpleiebransjen i over 30 år og bare ved å si dette høyt innser jeg at alderen innhenter meg også! Pussig……

Min reise startet hos Estée Lauder Cosmetics allerede i 1989. Det var i kosmetikkens glansdager og jeg fikk være med på alt som var gøy. Glitter og glamour på stand i de store varehusene som Steen & Strøm og Glassmagasinet. Kurs og events med de dyktigste trainere på den tiden. Jeg fikk erfaring hos de mest eksklusive parfymeriene i Norge, der jeg lærte å holde opp døren for alle kundene og at personlig service var et “must”. Vi SÅ hver eneste kunde. En lærdom jeg gjerne skulle delt med den kommende generasjonen.

Etter 10 år med kosmetikk gikk ferden videre til hudpleiebransjen og Derma Nor, den gang eid av gründer Hilde Midthjell. Hun ble min muse og mitt store forbilde innen kunnskap og grundighet. Jeg lærte hvor viktig det er å forstå hvordan forskjellige produkter virker på huden og vips så var jeg en ingrediens-nerd gitt! Jeg fikk reise til Paris flere ganger i året for å oppdatere både meg selv og mine kunder på det nyeste nye innen hudpleie og i løpet av min tid i Derma Nor ble jeg godt kjent med mange av de fantastiske hudpleiesalongene og klinikkene rundt om i Norge. Denne perioden står fortsatt for meg som et eventyr.

I 2005 ble jeg introdusert for det tyske merket Babor Cosmetics, der jeg fortsatt jobber i dag. Spa var på full fart inn i Norge og jeg fikk muligheten til å være med fra starten. Fra visjoner til konseptutvikling. Fra tegnebrett til ferdig spa og behandlingsmeny. Min tittel i dag er Spa-ansvarlig/Key Account i Babor. Jeg jobber mye med de store destinasjonshotellene, men jeg sier med stolthet at jeg er som poteten. Jeg kan brukes til alt og jeg elsker hver dag på jobb i Babor. Det kommer stadig ny kunnskap på feltet, så hodet må være med 24/7.

Det var litt om meg. Tenkte det kunne være greit at dere kjenner litt til min bakgrunn innen bransjen når jeg nå i tiden fremover skal dele av min erfaring og kunnskap med dere.

Jeg kommer blant annet til å snakke mer om ingredienser og hva de gjør av godt for vår modne hud. Jeg kommer også til å snakke om pigmentflekker og behandling av det. For ikke å snakke om cellulitter og andre uhumskheter som ubønnhørlig dukker opp, gjerne før enn senere.
Men i første omgang velger jeg å dele min “must-have” liste over produkter som kan hjelpe vår modne hud nå på ettersommeren. Og hvis vi ønsker å fremstå på vårt aller beste Fiftyforward vis i månedene fremover er nøkkelordet FUKT, FUKT OG ATTER FUKT!!
Så for nå – her kommer listen over produkter, som alene eller flere i kombinasjon, kan hjelpe deg til en fuktet og fresh hud som gløder i høstmørket. :

 1. Enzyme Cleanser. Babors magiske 2 i 1 produkt. Et renseprodukt som fjerner både make-up OG døde hudceller. I tillegg inneholder Enzyme Cleanser det viktige C-vitaminet, som sørger for en detox av huden samt at den lysner uønsket pigmentering og sorte prikker. Fantastisk produkt å bruke i dusjen. Passer for alle.
 2. Dr Babor Pro konsentrat, HA-Hyaluronsyre serum. 4 forskjellige hyaluronsyrekomponenter som gjennomfukter huden i alle lag og bevarer fukten lenge. Den kan brukes både morgen og kveld som en kur.
 3. Dr Babor Pro Ferulic Acid Anti Oxydant-konsentrat er et alternativ du med fordel kan bruke samtidig med HA-Hyaluronsyre konsentratet etter en lang sommer. Bruk denne kraftpakken av en anti-oxydant som beskyttelse før dagkremen din. Ferulic Acid konsentrat motvirker oxidativt stress, altså det som bidrar til prematur aldring. Konsentratet passer spesielt godt hvis du, som jeg, sliter med misfarging og hyperpigmentering eller rødhet.
 4. Skinovage Foam Mask med Deep Moist ekstrakt er alle stylisters favoritt! Dette er en tørsteslukker av dimensjoner og en sikker vinner. Produktet klappes på ren hud som små skumtopper og i løpet av 10-20 minutter er huden plumpet opp med masse fuktighet og du er klar enten du skal på fest eller til sengs. Og en bonus; den kan også benyttes som primer rett før make-up.
 5. Dr Babor Collagen Booster krem. Say no more. Dette er en “Filler på boks” og vil gi deg en åpenbaring dersom du ikke har prøvd den tidligere. Kremen inneholder spesielle peptider som både fyller og glatter huden. AKA, sim sala bim, fabulouse hud! Brukes morgen og/eller kveld.
 6. Reversive Body Cream. Oh, la, la. Denne luksuriøse kroppskremen med duft av rose, sørger for maksimal fukt og glød til tørr, sommerbrun hud. Vi vet alle at knusktørr hud på kroppen ikke er særlig attraktivt, så her får du et ess i ermet som gir deg lekre legger under miniskjørtet! Kremen inneholder en kraftpakke av fuktingredienser, mikropigmenter som speiler seg i solen og ingredienser som motvirker slapphet i vevet. Voila!

Og ikke å forglemme, damer; Solfaktor!! Hver eneste dag, hele året. Intet unntak. Gjerne faktor 30, helst faktor 50. Solen er dessverre den største og verste fienden vår i forhold til hudens aldringsprosess. Mer om dette senere.

Ha en strålende Indian summer til neste gang alle sammen!
Hilsen Trine

(Til info: Dette innlegget er hverken sponset eller betalt).

633 KOMMENTARER

 1. фриспины мостбет https://mostbet-ws3.xyz

 2. Apa essay format guide loansolo

  UYhjhgTDkJHVy

 3. RobertAmacy

  เว็บเดิมพันที่เราอยากแนะนำมากที่สุดในปลายปีนี้ ufabet คือผู้เชี่ยวชาญด้านเดิมพันและเกมเดิมพันในการคัดสรรเกมจากค่ายต่างๆ มากกว่า 500 รายการ กำลังได้รับความนิยมมากที่สุดในตอนนี้ ufabet รองรับทั้งภาษาอังกฤษและภาษาไทย คุณสามารถวางใจได้เลยว่าจะเข้าสู้หน้าเว็บได้อย่างง่ายๆ แม้คุณจะเป็นมือใหม่ก็ตาม ufabet ยังสามารถเลือกทางเข้าได้ตามใจชอบ มีทางเข้าที่หลากหลาย มากมายให้ได้เลือกสรรตามเข้าต้องการข้าสู่ระบบที่หน้าเว็บโดยล็อกอินผ่านเว็บเบราว์เซอร์ กรอก username และ password จากทางเว็บ ก็สามารถเข้าสู่ระบบได้แล้วแบบง่ายๆ ตลอด 24 ชั่วโมง

  แนะนำเว็บเดิมพัน เกมสล็อต ที่มือใหม่ไม่ควรพลาด กับเว็บเดิมพัน ufabet
  เลือกเล่น ufabet ง่ายกว่าเดิมเพียงแค่ดาวน์โหลดแอปพลิเคชั่นลงมือถือของคุณ ที่สามารถดาวน์โหลดได้ทั้ง iOS และ Andriod และหลักจากดาวน์โหลดลงมือถือแล้วสามารถเข้าเล่นเกมได้เลย ไม่ว่าจะเป็นการเติมเงิน ถอนเงินล้วนทำงานด้วยด้วยระบบอัตโนมัติ ตลอด 24 ชั่วโมงทำให้ทุกการเดิมพันสะดวกและง่ายมาก ยังไม่หมดแค่นั้นคุณยังสามารถพก ufabet ทำเงินได้ทุกที่ เพียงแค่มีอินเทอร์เน็ต เปิดประสบการณ์ใหม่มนการเดิมพันที่ครบครันและเต็มรูปมีเกมให้เลือกมากกว่า 1000 เกม พร้อมการบริการตลอด 24 ชั่วโมงจากทีมงานระดับมืออาชีพ และเหตุผลที่คุณควรจะเลือกเล่นกับเว็บเดิมมีดังนี้

  คุณสามารถเลือกเข้าเล่นกับเว็นเดิมพันนี้ได้ทั้งสองทาง ตามความสะดวกของผู้เล่น
  สะดวกมากขึ้นเมื่อเลือกเข้าทางแอปพลิเคชั่นสามารถล็อคอินได้ตลอดทั้งวัน
  ufabet มีระบบความปลอดภัยขึ้นสูง มั่นคง และน่าเชื่อถือที่สุด
  ทดลองเล่นเกมเดิมพันมากมาย ufabet การันตีด้วยยอดใช้งานนับหมื่นยูส
  พร้อมให้ผู้เล่นได้ทำเงินมากกว่าเดิมพัน เพียงแค่สมัครสมาชิกก่อน หลังจากนั้นเข้าโหมดทดลองเล่น ufabet คุณแทบจะไม่ต้องทำอะไรเลยเพราะทางเว็บให้บริการในโหมดการทดลองเล่นนี้ฟรีๆ ไม่ต้องเติมเงินแค่สมัครสมาชิกเท่านั้นก็เข่าเล่นโหมดทดลองเล่นได้แล้ว บริการเกมเดิมพันมากกว่า 1000 รายการ เลือกเล่นได้แบบไม่มีอั้น อยากทำเงินกับเกมต่างๆได้ดีกว่าเก่า แนะนำว่าโหมดนี้จะช่วยคุณได้ดีจริงๆ อีกทางเลือกที่เซียนเดิมพันเลือกใช้ นอกจากสูตรที่ใช้เล่นในวางเงินแต่ละครั้ง ufabet ไม่มีกำหนดว่าต้องทดลองเล่นกี่เกม สามารถเล่นได้เลยแบบไม่อั้น หรืออีกทริคหนึ่งสำหรับการเข้าเล่นโหมดทดลองคือการนำสูตรของเกมเดิมพันนั้นๆมาใช้รวมกัน รับรอบได้เลยว่าจะไม่มีพลาดอย่างแน่นอน คู่หูคอมโบทดลองเล่นพร้อมสูตร เมื่อวางเงินได้เงินรางวัล ufabet ไม่ต่ำกว่าหมื่นแน่นอน

  เลือกเล่นกับเว็บเดิมพัน ufabet มีดีมากกว่าเล่นฟรี เพราะมีกิจกรรมให้รวมสนุกทุกวัน
  แค่เลือกเล่น ufabet ในแต่ละครั้งก็ทำเงินได้แบบง่ายๆของจริง เกมเดิมพันที่ส่งตรงจ่ายดังทั้งไทยและต่างประเทศ การันตีได้ถึงความยอดนิยมจากเซียนเดมิพันทั้งชาวไทยและาวต่างชาติ 20,000 คนต่อวัน ufabet พร้อมให้บริการในเวอร์ชั่นภาษาไทยแล้วตอนนี้ ที่สำคัญไม่ต้องฝากก็เล่นได้ด้วยโบนัสรองรับไม่อั้น แถมยังมีกิจกรรมสนุกๆ แต่ได้เงินรางวัลจุกๆ จาก ufabet อีกด้วยย้ำอีกครั้งไม่อยากพลาดโปรดีๆ แอดไลน์เท่านั้น

  ผู้เล่นเซียนและเหล่านักเดิมพันหน้าเก่าๆ การันตีแล้วว่า ufabet น่าสนใจและสามารถทำเงินได้ของจริง ฝากและถอนได้แบบไม่มีขั้นต่ำแม้จะเป็นผู้เล่นงบน้อย ทุนน้อยก็สามารถเข้าเล่นเกมเดิมพันกว่า 1000 รายการได้แบบไม่ต้องฝากเพราะทาง ufabet มีการแจกโบนัสใ้ผู้เล่นสมาชิกทุกวัน หากไม่อยากโปรดีๆ หรือโบนัสดีๆ แอดไลน์ ufabet เท่านั้น เกมใหม่ๆ และโบนัสที่มูลค่า 500 บาทจะเป็นของคุณทันที
  เว็บตรง ufabet เว็บพนันออนไลน์อันดับ 1ufabet

 4. По ссылке https://xn—–6kcbbhfu0bfdcki4aej3b7a.xn--p1ai/ мастера предлагают обновить автомобиль с помощью виниловой пленки. В работе используются качественные материалы от известных производителей. В наличии несколько видов пленки: матовая, глянцевая, виниловая, антигравийная защита, антихром. Стоимость работы зависит от марки и модели авто, цену можно узнать прямо на сайте. Здесь же размещены примеры работ мастеров. Услуга доступна в Москве, сервис работает без выходных с 9:00 до 21:00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.