READ MY LIPS

Hva er greia med kjønnsleppene våre? Eller, jeg skjønner jo hva greia er, men når kom de på kartet over ting som må fikses og ordnes på?
Heldigvis ikke mens jeg var ung. Som om det ikke var mer enn nok av andre ting å få komplekser for og gremmes over. Jeg er så ufattelig takknemlig for at jeg ikke var klar over hvor viktig det var med størrelsen på dem før nå. Jeg var ikke en gang klar over at de kom i forskjellige størrelser, for søren.
Og hvordan skulle jeg det? Jeg har jo bare forholdt meg til mine egne. Og som sagt var ikke kjønnslepper på kartet da jeg var ung, så det var ikke noe naturlig samtaleemne i venninnegjengen heller. Takk og lov.

Men jeg merker jo at jeg blir litt nysgjerrig, da. Hva suttan er riktig størrelse? Og ikke minst, hvem bestemmer hva som er riktig størrelse? Kan de bli for små? Eller er det kun hvis de er for store at det blir et problem? Og hvordan kan vi måle det? Bør man kunne knyte dem? Og i så fall, hvor mange knuter er innafor?

Jeg må bare innrømme at for første gang har jeg tatt en litt nærmere titt på egne kjønnslepper. På tide, tenker kanskje noen nå. Men der har dere meg – rimelig happy go lucky i den avdelingen. Inntil nå.
Men virkelig, det har vært helt av radar´n min. Og nå opererer vi de altså, hvis de ikke har korrekt størrelse.

Men jeg er jo like langt. Det hjelper ikke å vite størrelsen på mine egne uten å ha noe å sammenligne med. Eller noen som kan fortelle meg hvordan jeg ligger an i forhold til normen. Og så lurer jeg jo også på om dette bare er rent kosmetisk eller om det faktisk også har en fysisk betydning av noe slag. I så fall burde vel gynekologen min ha meldt i fra? Beklager jenta mi, disse ligger langt utenfor det normale…….

Og Sebastian – burde ikke han ha sagt noe hvis jeg er helt off? Han har jo sett langt flere enn mine og har jo sånn sett et godt sammenligningsgrunnlag. I motsetning til meg.
Burde jeg spørre han? Da bør jeg vel i så fall først spørre meg selv; vil jeg vite svaret? Og hvis svaret hans er at de faktisk er for små eller for store, hva gjør jeg da? Og hva kommer jeg til å føle om det? Her har jeg i så fall gått et langt liv med feil størrelse på kjønnsleppene og ingen har fortalt meg det før. Pinlig?

Og på toppen av det hele kan en venninne fortelle meg at nå skal vi bleke rompehullet også! Det blir nemlig misfarget over tid. Etter mange år i aktiv tjeneste……
Uansett, den som skapte dette behovet var hakket smartere enn personen som kom på det med kvinners kjønnslepper. For her snakker vi hele verdens befolkning på kundelisten, kvinner og menn, uavhengig av legning. Og nå slår det meg plutselig at overskriften på dagens innlegg like gjerne kunne vært Kiss My Ass.

Ja, jeg innrømmer at jeg av ren og skjær nysgjerrighet måtte ta en titt på egne kjønnslepper, men rompehullet – der går grensen. Langt forbi mitt need to know behov.

Så jeg velger å ta et standpunkt her og nå. Jeg satser på at både reklamasjonsrett og angrefrist er way overdue etter 20 års samliv og velger å leve videre i herlig uvitenhet om tingenes tilstand der nede.
Men skulle jeg noen gang ha vurdert utroskap før er det en ting som står klinkende klart for meg nå. Med fare for å vandre rundt med potensielt feildimensjonerte kjønnslepper og misfarget rompehull er dette et område som for all fremtid vil være for Sebastian´s eyes only! Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Og med det ønsker jeg dere en fortsatt fin mandagskveld…..

570 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.