NETWORKING

Å ha et godt nettverk er viktig. På mange plan. Så også i den situasjonen jeg befinner meg i. De som har fulgt meg fra starten vet at i november i fjor tok jeg sluttpakke på jobben. Og jeg ga meg selv sjansen til en ny start. Sjansen til å gjøre noe jeg virkelig brant for og se hvor det etterhvert ville bringe meg. Og sånn ble i første omgang bloggen Fiftyforward omsider til noe mer enn bare en drøm.

Det som umiddelbart slo meg, når jeg begynte å snakke om planene mine, var hvor utrolig engasjert mange ble. Hvor gjerne de ønsket å bidra og hjelpe. Selv uten at jeg spurte. Min gode kollega Wenche for eksempel, som uoppfordret begynte å sjekke ut hvilken plattform som egnet seg best for en blogg. Nydelige Charlotte som fikk meg opp og gå på den plattformen. Journalist og gode venn Øyvind, som sa seg villig til å være min mentor og veileder. Og ikke minst Sissel, venninne og grafisk designer i Bolt Communication. Som etter å ha hørt om mine planer sender meg ferdig designet logo for Fiftyforward med beskjed om at den er min, helt gratis, hvis jeg liker den! And the list goes on.

Er det noe som er sikkert så er det at man aldri må være redd for å benytte seg av nettverket sitt. Enten man frivillig eller ufrivillig står uten jobb eller bare ønsker eller vurderer en endring i jobbsituasjonen. De fleste vil gjerne hjelpe. Og kan de ikke hjelpe selv, er de ofte mer enn villig til å henvise deg til noen andre i sitt eget nettverk hvis de tenker at vedkommende kan bidra med noe.

Det som er viktig er å benytte nettverket sitt riktig. Og det er noe karriereveileder og coach i AS3, Erik Schjerven, skal hjelpe oss med i sitt innlegg her til uken. Har du konkrete spørsmål i forbindelse med temaet så har du nå anledning til å få svar. Benytt kommentarfeltet eller send meg en mail i løpet av denne uken, så svarer Erik deg i sitt innlegg. Det er bare å glede seg.

Ha en herlig kveld, alle sammen.

145 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.