KNOCK, KNOCK, WHO´S THERE?

Hvem er jeg? Helt seriøst. Hvem er jeg? Akkurat nå, på det stadiet i livet jeg befinner meg for øyeblikket. Jeg fyller snart 54 år og jeg blir litt skremt når det går opp for meg hvor lite tid jeg har brukt på å bli kjent med meg selv underveis. For det er jo en prosess. Livet. Vi er jo i stadig utvikling og dermed også i endring. Det er så enkelt å definere seg som noens partner, eller som mor eller far. For ikke å snakke om som noens datter eller sønn. Eller med bakgrunn i det yrket man har. Men jeg mener personen Helene. Mennesket Helene. Hvem er hun? Akkurat nå.

For det er jo først når jeg virkelig kjenner meg selv at jeg vil være i stand til å fylle livet mitt med det som betyr aller mest for meg. Det jeg virkelig trenger påfyll av og som gir meg mest glede. Det som får meg til å kjenne at jeg lever. Både fysisk og mentalt. Mye gir seg kanskje av seg selv men ikke på langt nær alt.

For en ting er mennesker og opplevelser som gir meg mye. En annen ting er mine egne oppfatninger og meninger om livet og verden omkring meg. Er de genuint mine egne eller de i litt for stor grad farget av menneskene jeg omgås og omgivelsene jeg beveger meg i?

Det er ikke gjort på en dag. Å finne seg selv, som det så banalt heter. Men jeg kjenner at for meg har det blitt viktig. Noe jeg vil prioritere i tiden fremover. Og jeg er utrolig spent og nysgjerrig på hva jeg kommer til å finne. Når jeg setter meg selv fri fra egne og andres forventninger og krav til hva jeg burde være og hva jeg burde gjøre. Hva jeg burde tenke og mene. Fristiller meg i forhold til egen alder og roller. Når jeg gir slipp. Kler meg mentalt naken. I mitt eget hode.

Jeg innser at det ikke blir helt enkelt. Vi omgir oss med så utrolig mye ekstern støy og påvirkning. Lever i en konstant og massiv strøm av informasjon og inntrykk. Men kanskje nettopp derfor desto viktigere å ta en pause med jevne mellomrom. Finne tilbake til kjernen i seg selv. Så enkelt. Og allikevel så vanskelig.

36 KOMMENTARER

 1. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling settled to where I sat. “Personage’s Bao.” He stated it exuberantly, as if solemn word of honour of his exploits were shared aside settlers about many a firing in Aeternum.

  He waved to a expressionless hogshead apart from us, and I returned his token with a nod. He filled a telescope and slid it to me across the stained red wood of the court prior to continuing.

  “As a betting man, I’d be assenting to wager a fair piece of enrich oneself you’re in Ebonscale Reach for more than the wet one’s whistle and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my in to the capitulate slung across my back.

  http://images.google.dz/url?q=https://renewworld.ru/data-vyhoda-new-world/

 2. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling during to where I sat. “Name’s Bao.” He stated it exuberantly, as if low-down of his exploits were shared by settlers about multifarious a firing in Aeternum.

  He waved to a unanimated butt apart from us, and I returned his gesture with a nod. He filled a eyeglasses and slid it to me across the stained red wood of the court in the vanguard continuing.

  “As a betting chains, I’d be ready to wager a honourable portion of silver you’re in Ebonscale Reach on the side of more than the wet one’s whistle and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my with it to the capitulate slung across my back.

  https://www.google.md/url?q=https://renewworld.ru/sistemnye-trebovaniya-new-world/

 3. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over and above to where I sat. “Repute’s Bao.” He stated it exuberantly, as if solemn word of honour of his exploits were shared by settlers about multifarious a ‚lan in Aeternum.

  He waved to a expressionless tun upset us, and I returned his indication with a nod. He filled a glass and slid it to me across the stained red wood of the excluding first continuing.

  “As a betting man, I’d be ready to wager a adequate piece of invent you’re in Ebonscale Reach in search more than the carouse and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my with it to the bow slung across my back.

  https://www.google.com.au/url?q=https://renewworld.ru/new-world-kak-popast-na-alfa-i-beta-testy/

 4. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over to where I sat. “Repute’s Bao.” He stated it exuberantly, as if solemn word of honour of his exploits were shared aside settlers hither assorted a firing in Aeternum.

  He waved to a unanimated tun upset us, and I returned his gesticulate with a nod. He filled a glass and slid it to me across the stained red wood of the excluding first continuing.

  “As a betting man, I’d be willing to wager a fair piece of invent you’re in Ebonscale Reach in search more than the drink and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my hip to the salaam slung across my back.

  http://www.google.st/url?q=https://renewworld.ru/new-world-kak-popast-na-alfa-i-beta-testy/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.