KLAR, FERDIG…

Allerede i mitt første møte med rådgiver Erik, før jeg hadde tatt en avgjørelse, kom vi inn på temaet blogg. Han skjønte raskt at jeg var veldig motivert for sluttpakke og spurte meg om jeg var klar over hva det kunne gjøre med en når man plutselig sto uten jobb, uten et sted å gå til om morgenen. Jeg svarte at ja, det visste jeg. Jeg hadde vært der før. Også den gangen frivillig. Da var det Data-kort kurs og coaching gjennom NAV som reddet meg fra isolasjon og følelsen av ikke å høre til noe sted lenger. Nå fortalte jeg Erik at min tanke denne gangen var at jeg i jobbsøk-perioden skulle blogge om min situasjon. Blogge om min reise fra sluttpakke til en forhåpentligvis ny jobb innen rimelig tid, på tross av min alder. Han lurte på hvordan jeg hadde kommet på den idéen. Og sånn var det at jeg helt uten å ha tenkt det i utgangspunktet fortalte han om min til nå hemmelige drøm, bloggen Fiftyforward.

Om hvordan jeg hadde begynt å leke med tanken om denne bloggen for 3-4 år siden. Rundt de tider jeg fylte 50. Jeg hadde registrert at det var mange dyktige bloggere men veldig lite innhold rettet spesifikt mot oss på min alder. Tanken var en “grey is the new pink” på bloggfronten. Men jeg hadde aldri helt funnet et godt nok konsept til å skille den fra andre blogger og for å gjøre den interessant for meg å jobbe med og videreutvikle. Utgangspunktet mitt hadde hele tiden vært at dette kunne bli en hobby en dag, noe jeg kunne holde på med ved siden av jobb. Men da jeg satt der på kontoret til Erik og opplevde hans entusiasme over prosjektet, begynte tanken på at dette kanskje faktisk kunne bli starten på min nye karriere å ta form.
Sebastian, mannen min, falt også umiddelbart for idéen da jeg noen år tidligere fortalte han om den. Så nå hadde jeg altså to menn som trodde på at dette var liv laga – at dette var noe jeg med hell kunne prøve ut.
Så jeg var veldig spent på mitt andre møte med rådgiver Erik. Det fant sted en tirsdag, noen uker senere. Sluttpakken hadde trådt i kraft og jeg sto uten jobb. Ville han fortsatt være like entusiastisk? Hadde han fortsatt troen på at dette var en god idé?
Det hadde han. Så etter halvannen times prat var Fiftyforward min plan A og jeg gikk hjem med selvtilliten på topp og lekser til neste møte i vesken.

58 820 KOMMENTARER

 1. Howdy! I’m at work surfing around your blog from my new apple iphone!

  Just wanted to say I love reading through your blog and
  look forward to all your posts! Carry on the outstanding work!

 2. Excellent website you have here butt I was wondering iif
  you knew of any discussion oards that cover the same topics talked about in this article?
  I’d really like to be a part of online community where I can get feed-back from other experienced individuals that share the same
  interest. If you have any suggestions, please let
  me know. Appreciate it!

 3. When someone writes an paragraph he/she keeps the plan of a user in his/her mind that how a user can understand it.
  Therefore that’s why this paragraph is perfect. Thanks!

  My webpage – Scrapyard North York

 4. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your
  webpage? My blog site is in the exact same niche as yours and my visitors would really benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this alright with you. Regards!

  Here is my web-site – Windshield Chip Repair Barrie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.