KIMONOEN – SOMMERENS FAVORITT

Jeg har omsider tatt meg tid til å sjekke gjennom min allerede eksisterende sommer-garderobe. Alltid greit å få et overblikk over hva man har, før man eventuelt går til nyanskaffelser. Og ikke minst – finne ut av de kombinasjonsmulighetene som finns. På den måten blir det enklere å avgjøre hvilke plagg det kan være smart å komplimentere garderoben med for best mulig utnyttelse.

Og i år som i fjor blir et av mine desiderte favoritt-plagg kimonoen. Snakk om anvendelig plagg. Den kan dresses opp og ned og brukes både til hverdag og fest. Selv har jeg to – en relativt lang og en litt kortere. Den ene i lyse, klare farger. Den andre i noe mørkere. Og på tross av tildels store mønstre og flere farger er begge faktisk ganske enkle å kombinere med andre plagg.

Jeg er ikke særlig god på å bruke kjoler, så når jeg skal pynte meg er kimonoen gull. Litt vide, kule dressbukser og en pen topp og vipps, så ser jeg ganske så elegant ut. Bytter jeg ut dressbuksene med skinnbukser blir looken mye tøffere, men fortsatt pyntet. Og velger jeg hvite jeans er jeg fortsatt pyntet og ikke minst veldig lys og sommerlig. Smykker og annet tilbehør velger jeg ut i fra anledning.

Det er ingen hemmelighet at jeansen er et annet plagg jeg elsker. Og til hverdags funker det veldig bra med kimonoen. Slitte lyseblå eller en mørkere variant. Alt etter som. Og da kombinerer jeg gjerne det hele med en singlet eller en enkel t-skjorte for en mer avslappet look. Og selv til hverdags gjør det seg alltid med smykker. Vi lever bare en gang – la oss skinne litt hver dag:-)

Om sommeren er jeg veldig glad i å gå i shorts. Men jeg må ærlig innrømme at de siste årenes stadig økende inntog av cellulitter har gjort at den i stor grad har blitt ligget ubenyttet i skapet hele sommeren. Men det er det slutt på nå! For med en kimono med litt lengde føler jeg meg faktisk helt okey i shorts igjen. Og jeg syns også det er en ganske kul kombinasjon. Layedback og litt bohemsk med en touch av elegant. Ikke så galt det?

Så nå kan sommeren bare komme! Jo før, jo bedre.

6 955 KOMMENTARER

  1. buy ivermectin cream for humans ivermectin poultry ivermectin for goat mites

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.