JEANS. MY ENDLESS LOVE.

Jeg elsker jeansen. Jeg kan faktisk ikke tenke meg et mer anvendelig plagg. Den kan dresses opp og ned, den kommer i flere farger og diverse vasker. Og ikke minst, et hav av fasonger.
Jeg opplever jo nå etter å ha passert 50 at jeg ikke lenger smetter inn i hvilken som helst modell lenger. Jeg trenger jeans med en smule mer løft- og push-hjelp enn tidligere, det er bare å innrømme. Det betyr i praksis noe mer prøving og feiling enn før. Men når jeg endelig finner et par med perfekt passform er det ren lykke.

Og jeg er definitivt ikke alene om denne kjærligheten. Noe som har resultert i at et par jeans fint kan koste tusenvis av kroner.

Jeg har noen favorittmerker og to av de ligger i det øvre prissjiktet. Et par jeans fra disse to merkene kan fint koste fra kr. 2500,- og opp imot kr. 4000,-. Det sier seg selv at for de fleste av oss er dette i overkant mye å betale uansett kjærlighet. Men jeg har funnet en løsning. Den heter theoutnet.com. Nettsted med design-merker til outlet pris. Himmel på jord for oss som elsker dyre klær, men som ikke har lommebok som strekker til. Og her er det blant annet jeg handler mine favoritt-jeans helt ned til 70%. Love, love, love.

Men jeans trenger overhodet ikke koste så mye i utgangspunktet. Jeg har i flere år kjøpt to andre favoritt-modeller på Gina Tricot. De passer meg og min fiftyforward kropp helt perfekt. Og da snakker vi jeans til kr. 400 – 500,-. Veldig sympatisk.

Jeg nærmest bor i jeans på jobb. Gjerne i kombinasjon med en dressjakke for å holde det litt formelt, men for å veie opp velger jeg ofte en litt kul t-skjorte under. En med et stilig motiv eller skrift av noe slag. Jentekveld på by´n eller middag med venner – da ender jeg helst opp i jeans med en litt elegant bluse eller med en kort eller lang jakke og en topp under.
Den ultimate favoritten er når jeg på sommeren kan gå i jeans, en enkel singlet og med kun kule øredobber og sesongens sandaler som tilbehør.

Og takk og lov, dere – det er ikke lenge til nå. Januar går mot slutten og før vi vet ordet av det er sommeren her igjen. Skal vi ikke si det sånn?

I morgen har jeg tenkt å ta for meg leppene våre, så stay tuned. Og i mellomtiden kan dere jo lure på hvilke lepper det er snakk om.

Ha en fortreffelig søndagskveld.

23 451 KOMMENTARER

 1. Poliza contra todo riesgo vehiculos Comparador se seguros de coche Seguros vehiculos Presupuesto de seguro de coche Calcular el precio de mi coche Precio seguro coche Los mejores seguros para autos https://segurodeautoenusa.com/estero-fl/ Comparador seguros coche Sacar seguro de coche Contrato de seguro de automovil Seguro automovilistico

 2. Nice blog right here! Also your website a lot up fast!
  What host are you the usage of? Can I get your associate link to your host?
  I want my website loaded up as fast as yours lol

 3. I really love your blog.. Very nice colors & theme. Did you create
  this web site yourself? Please reply back as I’m attempting to create my very
  own site and want to learn where you got this
  from or exactly what the theme is named. Thanks!

  My webpage … Mobile App

 4. Seguro de auto en linea Cotizacion seguro contra todo riesgo vehiculos Como averiguar el seguro de un auto Seguro de coche mas barato online Seguros para carros Costo de seguro de auto https://segurodeautoenusa.com/deland-fl/ Seguros todo riesgo para vehiculos Vehiculos de aseguradora Como funcionan los seguros de carros

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.