JEANS. MY ENDLESS LOVE.

Jeg elsker jeansen. Jeg kan faktisk ikke tenke meg et mer anvendelig plagg. Den kan dresses opp og ned, den kommer i flere farger og diverse vasker. Og ikke minst, et hav av fasonger.
Jeg opplever jo nå etter å ha passert 50 at jeg ikke lenger smetter inn i hvilken som helst modell lenger. Jeg trenger jeans med en smule mer løft- og push-hjelp enn tidligere, det er bare å innrømme. Det betyr i praksis noe mer prøving og feiling enn før. Men når jeg endelig finner et par med perfekt passform er det ren lykke.

Og jeg er definitivt ikke alene om denne kjærligheten. Noe som har resultert i at et par jeans fint kan koste tusenvis av kroner.

Jeg har noen favorittmerker og to av de ligger i det øvre prissjiktet. Et par jeans fra disse to merkene kan fint koste fra kr. 2500,- og opp imot kr. 4000,-. Det sier seg selv at for de fleste av oss er dette i overkant mye å betale uansett kjærlighet. Men jeg har funnet en løsning. Den heter theoutnet.com. Nettsted med design-merker til outlet pris. Himmel på jord for oss som elsker dyre klær, men som ikke har lommebok som strekker til. Og her er det blant annet jeg handler mine favoritt-jeans helt ned til 70%. Love, love, love.

Men jeans trenger overhodet ikke koste så mye i utgangspunktet. Jeg har i flere år kjøpt to andre favoritt-modeller på Gina Tricot. De passer meg og min fiftyforward kropp helt perfekt. Og da snakker vi jeans til kr. 400 – 500,-. Veldig sympatisk.

Jeg nærmest bor i jeans på jobb. Gjerne i kombinasjon med en dressjakke for å holde det litt formelt, men for å veie opp velger jeg ofte en litt kul t-skjorte under. En med et stilig motiv eller skrift av noe slag. Jentekveld på by´n eller middag med venner – da ender jeg helst opp i jeans med en litt elegant bluse eller med en kort eller lang jakke og en topp under.
Den ultimate favoritten er når jeg på sommeren kan gå i jeans, en enkel singlet og med kun kule øredobber og sesongens sandaler som tilbehør.

Og takk og lov, dere – det er ikke lenge til nå. Januar går mot slutten og før vi vet ordet av det er sommeren her igjen. Skal vi ikke si det sånn?

I morgen har jeg tenkt å ta for meg leppene våre, så stay tuned. Og i mellomtiden kan dere jo lure på hvilke lepper det er snakk om.

Ha en fortreffelig søndagskveld.

23 451 KOMMENTARER

 1. RamonHoort

  Hello
  I`ve got an expierence with theese guys that were mentioned before.

  https://doktorandenforum.de/board/memberlist.php?mode=viewprofile&u=8699
  And I watned to suggest thanks!

 2. Meds information leaflet. Long-Term Effects.
  where buy cheap motrin without rx in US
  Best what you want to know about medicines. Get now.

 3. Credito Rapido 300 Euros Simulador De Prestamos Personales Prestamos Para Autonomos Prestamos Online En Cuotas Prestamos Por Internet Rapidos Y Seguros Prestamo 300 Euros Interes Mas Bajo En Prestamos Personales Financieras Para Prestamos Personales

  https://prestamosdedinerorapido.space/

  Consulta De Credito Prestar Dinero Por Internet Mejor Banco Prestamo Personal Pedir Prestamo Personal Online Companias De Prestamos Ver Prestamos Pedir Dinero Prestado

  [url=https://prestamosdedinerorapido.space/prestamosdedinero/oro-valley-az/]PrГ©stamos de dinero en Oro Valley AZ[/url]
  [url=https://prestamosdedinerorapido.space/creditospersonales/corona-ca/]CrГ©ditos personales en Corona CA[/url]
  [url=https://prestamosdedinerorapido.space/hackensack-nj/]PrГ©stamos de dinero rГЎpido en Hackensack NJ[/url]

  Companias De Prestamos De Dinero Prestamos Para Autonomos Quiero Un Prestamo Rapido Micro Prestamos Online Presta Plata Primer Prestamo Nuevos Prestamos Personales Prestamos Personales Facil Y Rapido Credil Prestamos Personales

 4. [url=https://esomeprazolenexium.quest/]best price nexium online[/url]

 5. Love the site– extremely individual pleasant and lots
  to see!
  https://www.rozmowyprzedsiebiorcow.pl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.