HÅRVEKST TIL BESVÆR

Humor er viktig. Ikke minst tror jeg det kan være lurt å ha med seg en god dose av det når vi nå unektelig har kommet i en alder hvor forfallet for de fleste av oss begynner å sette sine spor.

Ta f.eks. en ting som hårveksten vår. Den gråner og tynnes ut på steder jeg gjerne skulle beholdt den mørk og fyldig og øker på steder jeg aldri har ønsket meg mer hår. Rekk opp hånden alle damer som alltid har ønsket seg bart og stive, sorte hår på haka. Hva er greia? Det finns jo ingen logikk?
Menn sliter også med sitt på dette området. Jeg husker fortsatt da jeg som 7-8 åring satt på fanget til farfar og spurte han om det var sånn at alle menn som mistet hår på hodet fikk det igjen i ørene.

Hvis jeg strandet på en øde øy og fikk lov til å ta med meg kun to ting er jeg ikke i tvil om hva det måtte bli nå. Pinsett og brynpenn. Pinsetten måtte stå for ikke bare fjerning av stive, sorte hår på haka, men også hår på andre, større områder av kroppen. Burde ikke by på noe problem. Tid er vel ikke akkurat mangelvare på en øde øy. Og brynpennen da, stakkars. Det er jo begrenset hvor store områder den kan dekke, men jeg hadde i det minste fortsatt hatt mørke bryn.
Midtpartiet hadde jeg en gang for alle gjort kort prosess med. Og gitt at jeg fortsatt bare har to hjelpemidler er det pinsetten som må til pers igjen.
Men jeg er ikke på en øde øy og jeg har ikke ubegrenset med tid. De siste par årene har jeg benyttet meg av threading i fjeset i stedet for voksing, noe som visstnok skal være mer skånsomt for huden. Men det jeg lurer på er om det faktisk finnes gode og forhåpentligvis varige løsninger på problemet. Det har jeg tenkt til å finne ut av og komme tilbake til senere. Og har du lyst til å dele erfaringer og tips med oss andre i mellomtiden tas det imot med stor takk!

Ha en nydelig søndag kveld.

217 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.