HÅRFINT

Hår er viktig. Faktisk noe av det viktigste for meg når det kommer til å føle seg vel. Alt annet kan funke. Antrekk, sko, sminke. Men funker ikke håret, faller alt gjennom. Med andre ord – en dårlig hårdag kan ødelegge mye.

Og som det meste annet, forandrer også håret vårt seg med alderen. Både farge, tekstur og fylde endres med årene. Det blir tørrere, striere og gråere. Nå finns det selvfølgelig store variasjoner fra person til person, men endringer opplever vi alle etterhvert. Noen i så stor grad at det kanskje til slutt påvirker valg av frisyre. Kanskje må vi tenke helt nytt for å tilpasse oss kvaliteten håret vårt får. Og det er i enda større grad enn før viktig med en dyktig frisør. En som kan gi oss gode råd basert på hårkvalitet og hva som vil kle vår personlighet og vårt fjes. Og ikke minst, en som kan fortelle oss hvilke produkter vi bør bruke for å beskytte og styrke nettopp vårt hår.

Jeg har funnet “min” frisør. Kjetil. Kjetil jobber på White Studio i Kirkegaten i Oslo og er den første frisøren som har skjønt mitt hår. Hvordan han og jeg sammen kan få det beste ut av det. Han bidrar med fargevalg, klipp av ypperste kvalitet og gode råd om hvordan jeg selv kan følger opp hjemme. Med kurer og produkter tilpasset min hårkvalitet. Og det har vært alfa omega for meg med et hår som er veldig tynt og fint og fullstendig uten antydning til fall. Ikke det enkleste håret, med andre ord. Men i hendene til Kjetil føler jeg meg alltid trygg.

Og i neste innlegg her på bloggen er det nettopp Kjetil som skal fortelle oss litt om hva som skjer med håret vårt og hvorfor. Og han skal komme med gode råd og tips til hvordan vi på best mulig måte kan ta vare på det og styrke det på tross av endringene vi opplever. Nå har vi noen herlige sommermåneder foran oss. Forhåpentligvis måneder fylt med sol, sand og bading. Kjetil vil også fortelle oss hvordan vi på best mulig måte kan beskytte og skåne håret vårt for skader i denne perioden.

Jeg gleder meg veldig til å dele Kjetil og all hans erfaring og kunnskap med dere. Og inntil da – nyt juli-dagene og ta godt vare på dere selv fra topp til tå:-)

919 KOMMENTARER

  1. D@vver av latter ? Midt i blinken innlegg idag, for en slik dag hadde jeg idag! Skikkelig bad hair day! Så jeg havnet hos frisøren og fikk klipt det opp litt. Ble ganske hårfin ? men har vanskelig hår, mye hår, tungt og stritt hår, så det ble bare med ganske hårfin. Kanskje jeg bør prøve din frisør ?

    • He, he, ja som sagt – vi har alle vært der? Selv skal jeg til Kjetil i dag å bli sommer-fin? Gleder meg. Og jeg kan så absolutt anbefale deg et besøk hos han. Har tilgode å gå derfra uten å være super-fornøyd med både farge og klipp. Drivende dyktig kar og utrolig hyggelig i tillegg??

  2. best erectile dysfunction pills online drug store drugstore

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.