GREY IS THE NEW…

Jeg er vel ikke alene om å glede meg vilt og hemningsløst til et snarlig gjensyn med frisøren min. Jeg har heldigvis en frisyre som tåler noen centimeter ekstra uten at det er noen krise. Men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er særlig flink til å følge opp med kurer og stell av håret på hjemmebane, så nå ser det rimelig dødt og livløst ut. I tillegg har jeg en ettervekst herfra til evigheten. Og nå er det ingen tvil. Jeg har ikke lenger kun noen grå hår innimellom min opprinnelige kommune-farge. Nå snakker vi helgrått.

Jeg kan ikke si annet enn at jeg først syns det var en litt ubehagelig oppdagelse. Grått hår, liksom. Fikk det ikke helt til å harmonere med mitt indre bilde av meg selv. Men så begynte jeg å tenke. Jeg har jo faktisk en venninne som for en tid tilbake lot det grå håret vokse ut. Og som om hun ikke var vakker nok fra før ble hun enda vakrere og ikke minst utrolig stilig med sin naturlige sølvgrå manke. De nydelige grønne øynene hennes kommer enda bedre frem og ansiktshuden harmonerer perfekt med hårfargen.

Og så slo det meg. Det er kanskje en mening bak det hele? At selv aldringsprosessen er så finurlig innrettet at den sørger for at alt skjer i harmoni. Alle de endringene vi går gjennom, ikke minst utseendemessig, tilpasser seg hverandre. Helt ned til farger og nyanser. Det høres ikke helt usannsynlig ut, gjør det vel?

Så nå har jeg vært på Pinterest og sett en masse flotte damer med grått hår. Og ikke bare flotte. De er jo så utrolig kule mange av dem, også. Ingen tvil om at med riktig frisyre er grått hår noe jeg nå tenker at jeg ikke trenger å være så redd for lenger. Og i tillegg til å være flott er det jo miljøvennlig, også. Og økonomisk, ikke minst.

Ingen tvil – naturlig hårfarge blir tema når jeg nå om ikke lenge treffer Kjetil igjen, min dyktige og fine frisør på White Studio. Nå vet jeg jo at ikke alle er forunt en så nydelig sølvgrå farge som blant annet min venninne har. Men med den etterveksten jeg nå har rukket å pådra meg er jeg sikker på at han vil kunne bedømme hvor på gråskalaen jeg vil ende. Og om grått hår er et godt alternativ for meg.

Så jeg legger som vanlig mitt hår i dine hender, Kjetil. Dette blir spennende.

Fortsettelse følger.

62 KOMMENTARER

 1. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over to where I sat. “Personage’s Bao.” He stated it exuberantly, as if say of his exploits were shared by means of settlers about assorted a ‚lan in Aeternum.

  He waved to a wooden tun hard by us, and I returned his token with a nod. He filled a field-glasses and slid it to me across the stained red wood of the bar first continuing.

  “As a betting fellow, I’d be ready to wager a honourable portion of enrich oneself you’re in Ebonscale Reach for the purpose more than the swig and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my cool to the bend slung across my back.

  https://www.google.tt/url?q=https://renewworld.ru/new-world-kak-popast-na-alfa-i-beta-testy/

 2. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling settled to where I sat. “Repute’s Bao.” He stated it exuberantly, as if say of his exploits were shared by means of settlers about multifarious a verve in Aeternum.

  He waved to a unanimated butt apart from us, and I returned his token with a nod. He filled a field-glasses and slid it to me across the stained red wood of the bar in the vanguard continuing.

  “As a betting houseman, I’d be assenting to wager a above-board bit of silver you’re in Ebonscale Reach for the purpose more than the drink and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my cool to the capitulate slung across my back.

  http://www.google.iq/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDAQFjAB&url=https://renewworld.ru/budet-li-russkiy-yazyk-v-new-world/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.