GODT NYTT 2020

Så gikk det skeis igjen. Ønsket om å gå inn i det nye året iført mitt slankeste jeg. Ønsket om en nyttårsaften iført den lekre ettersittende toppen i stedet for den noe videre varianten. Men pytt, hva har vi ikke januar for. Det er jo på mange måter en smal måned. Dermed også en god anledning til å ta fatt på operasjon sommerkroppen. Igjen. Og denne gangen skal det nok omsider gå veien.

Vi har akkurat lagt adventstiden bak oss. Ettertankens tid. Og i år har jeg faktisk tatt meg tid til nettopp det. Ettertanke. Hvor ligger mitt fokus? Hvor ønsker jeg at mitt fokus skal ligge? Hva er viktig for meg? Hvem er viktig for meg? Klarer jeg å prioritere riktig i forhold til svarene disse spørsmålene gir meg? Nei, ikke på langt nær. Og i den grad jeg har tro på nyttårsløfter skal det være mitt i år. Holde fokus. Sånn at jeg blir bedre i stand til å gjøre de riktige valgene i forhold til mine verdier og ønsker. At jeg blir bedre i stand til å fylle livet mitt med det og de som er aller viktigst for meg. Så enkelt og allikevel så vanskelig.

Kvelden i kveld skal feires med gode venner og familie som gir en god dag i hvilken topp jeg stiller i. Som ikke legger merke til om jeg er 5kg opp eller 5kg ned. Som bare gleder seg til hyggelig samvær, god mat og drikke og masse latter sånn på tampen av året. Det er et sunt fokus det. Det er et godt sted å starte.

Godt nytt år.

4 790 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.