GODT NYTT 2020

Så gikk det skeis igjen. Ønsket om å gå inn i det nye året iført mitt slankeste jeg. Ønsket om en nyttårsaften iført den lekre ettersittende toppen i stedet for den noe videre varianten. Men pytt, hva har vi ikke januar for. Det er jo på mange måter en smal måned. Dermed også en god anledning til å ta fatt på operasjon sommerkroppen. Igjen. Og denne gangen skal det nok omsider gå veien.

Vi har akkurat lagt adventstiden bak oss. Ettertankens tid. Og i år har jeg faktisk tatt meg tid til nettopp det. Ettertanke. Hvor ligger mitt fokus? Hvor ønsker jeg at mitt fokus skal ligge? Hva er viktig for meg? Hvem er viktig for meg? Klarer jeg å prioritere riktig i forhold til svarene disse spørsmålene gir meg? Nei, ikke på langt nær. Og i den grad jeg har tro på nyttårsløfter skal det være mitt i år. Holde fokus. Sånn at jeg blir bedre i stand til å gjøre de riktige valgene i forhold til mine verdier og ønsker. At jeg blir bedre i stand til å fylle livet mitt med det og de som er aller viktigst for meg. Så enkelt og allikevel så vanskelig.

Kvelden i kveld skal feires med gode venner og familie som gir en god dag i hvilken topp jeg stiller i. Som ikke legger merke til om jeg er 5kg opp eller 5kg ned. Som bare gleder seg til hyggelig samvær, god mat og drikke og masse latter sånn på tampen av året. Det er et sunt fokus det. Det er et godt sted å starte.

Godt nytt år.

4 790 KOMMENTARER

 1. Hello there! This blog post could not be written any better!
  Reading through this article reminds me of my previous roommate!
  He continually kept talking about this. I’ll forward this article to him.
  Fairly certain he’ll have a very good read.

  Thank you for sharing!

 2. Hi there! I just would like to give you a huge thumbs up for the
  great info you have got right here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

 3. Eu nem sabia que existia teu site, localizei por sorte pela internet e gostei
  muito. Mantenha deste jeito!

 4. Its like you learn my mind! You seem to grasp so much about this, such
  as you wrote the e book in it or something. I think that you just could do with a few percent to power the message house a little bit, but instead of that, this is
  excellent blog. A fantastic read. I will certainly be back.

 5. What’s up, constantly i used to check website posts here in the early hours in the break
  of day, because i love to find out more and more.

  My blog DFine8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.