DAYS OF OUR LIVES

Jeg har et yndlings-sitat. Det kommer fra Peter Sellers og det går sånn; “There is a time for laughing and there is a time for crying. This is not one of them”. Hysterisk morsomt, syns jeg. Men tilnærmet umulig å benytte i noen sammenheng. Så også nå. Mitt poeng i dag er egentlig bare at latter og tårer fint kan gå hånd i hånd. Glede og sorg. Ja, vi skal gjennom vanskelige tider. Ja, det kommer til å ramme mange av oss. Om ikke selve sykdommen, så ettervirkningene av den. Ikke minst de økonomiske. Livene våre er satt på vent. Men vi kan også velge å tenke at vi har fått en midlertidig pause. Et pusterom.

Som en positiv bivirkning for de av oss som ikke er rammet hardt har de fleste av oss nå fått mer tid. Tid vi ikke hadde for bare noen dager eller uker siden. Verdifull tid. Og det er faktisk en gave. Og den gaven ville det være dumt å ikke forvalte på en god måte. Vi har fått en unik mulighet til å senke skuldrene og puste med magen. Reflektere. Kanskje til og med oppleve hvor utrolig befriende det føles og bestrebe oss på å ta med noe av dette videre etter at stormen har lagt seg. For denne gang.

Uansett. Her og nå har vi en sjelden mulighet til å gjøre og oppleve mye av det vi kanskje har savnet å ha tid til i en ellers så hektisk hverdag. Og mange av oss er til og med så heldige at vi kan velge å gjøre det med de vi står aller nærmest. De vi er aller mest glad i. Eller vi kan velge å trekke oss tilbake og nyte alene-tid en stund. Det er mer enn nok tid til begge deler.

Tid til en tidlig morgen-tur. Få med oss den første blåveisen i år. Ta et fotbad. Nyte en spa-kveld. Ta med kjæresten i badekaret. Hente inspirasjon til sommerens garderobe eller sesongens nye frisyre på Pinterest. Se den serien. Lese den boken. Ta den telefonen. Benytte tiden til å hente oss inn. Hvile ut. Trene og holde oss i form. Det nyter vi godt av uansett sykdom eller ikke. Og ikke minst, ta godt vare på de rundt oss.

Vi lever i en verden i rask endring. På mange måter. Utfordrende? Ja. Skremmende? Ja. Men utfallet av de fleste utfordringene vi utsettes for er opp til oss. Heldigvis. For sammen er vi sterke.

34 KOMMENTARER

 1. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling settled to where I sat. “Designation’s Bao.” He stated it exuberantly, as if word of his exploits were shared aside settlers around multitudinous a verve in Aeternum.

  He waved to a wooden keg beside us, and I returned his gesticulate with a nod. He filled a field-glasses and slid it to me across the stained red wood of the court first continuing.

  “As a betting chains, I’d be willing to wager a honourable portion of invent you’re in Ebonscale Reach in search more than the drink and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my with it to the capitulate slung across my back.

  https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi94p-hnIPSAhXLuxQKHeuNDS8QjxwIAw&url=https://renewworld.ru/

 2. “I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over to where I sat. “Personage’s Bao.” He stated it exuberantly, as if low-down of his exploits were shared aside settlers about multitudinous a firing in Aeternum.

  He waved to a unimpassioned tun beside us, and I returned his token with a nod. He filled a glass and slid it to me across the stained red wood of the court before continuing.

  “As a betting man, I’d be willing to wager a fair bit of invent you’re in Ebonscale Reach for the purpose more than the wet one’s whistle and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my cool to the salaam slung across my back.

  https://www.google.com.sb/url?q=https://renewworld.ru/new-world-kak-popast-na-alfa-i-beta-testy/

 3. Best view i have ever seen !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.