BLACK ON BLACK

Noen gang opplevd å skulle ut en kveld og så er det liksom ingen antrekk som funker? Du føler deg av en eller annen grunn utilpass i alt?
Dette skjer ihvertfall meg med jevne mellomrom. Det kan skyldes at jeg er litt oppblåst, har litt ekstra vann i kroppen eller rett og slett har gått opp en kilo eller to. Jeg legger sykt lett på meg! Og hvis antrekket ikke funker – og da særlig på sånne dager hvor jeg fra før føler meg utilpass av en eller annen grunn – da kan det faktisk ødelegge hele kvelden for meg.

En sånn dag hadde jeg på lørdag. Da skyldtes det at jeg, mot bedre vitende, hadde spist reker dagen før. Jeg elsker reker, men det gjør ikke kroppen min. Så når jeg unner meg det, straffer den meg med å hovne tildels kraftig opp en dag eller to i etterkant. Ikke spesielt smart å utsette seg selv for kan man trygt si.
Men gjort var gjort og spist var spist og nå skulle jeg altså ut på middag med Sebastian og sønnen vår Fabian. Det var ikke noe alternativ å avlyse, for Fabian hadde gledet seg veldig og middagen var allerede utsatt fra lørdagen før. Og for meg er det da bare en ting som funker. La det gå i svart. Helsvart. Fra topp til tå. Gjerne med en detalj som løfter antrekket litt. Som f.eks. et par lekre statement øredobber. Eller et par ekstra kule sko. Eller som meg på lørdag. Følte meg ikke hverken spesielt pen eller pyntelig, så valget falt på et litt rocka nagle-belte. Og noe som faktisk er veldig utypisk meg – knall rød neglelakk! Funka som bare det og kvelden var reddet – igjen. Det ble en superhyggelig familiemiddag og jeg skjenket ikke antrekket mitt en tanke hele kvelden.

Har du andre tips eller knep som kan redde oss ut av kleskriser så del det gjerne med oss andre i kommentarfeltet under.

2 512 KOMMENTARER

 1. Would you be taken with exchanging hyperlinks?

 2. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?

  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several
  weeks of hard work due to no back up. Do you have any methods to
  prevent hackers?

 3. If you desire to get much from this article then you have to apply such methods to your won web site.

 4. You’ve made some really good points there. I checked on the
  web for additional information about the issue and found most people will go along with your views
  on this site.

  Also visit my web blog minneapolis interior contractor

 5. Next time I read a blog, Hopefully it won’t disappoint me as
  much as this one. After all, I know it was my choice to read
  through, but I genuinely believed you’d have something useful to talk about.
  All I hear is a bunch of complaining about something that you
  could possibly fix if you were not too busy searching
  for attention.

  Visit my page … advance auto parts middletown ohio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.