AND THE WINNER IS…

Me! Og jeg som aldri vinner noen ting! Virkelig. Ingenting. Har alltid trøstet meg med at jeg tross alt har hell i kjærlighet. Men på fredag dumpet en fyldig konvolutt ned i postkassen. Den var fra de dyktige damene på Elite Klinikken i Sandvika og sammen med en hyggelig hilsen lå det tre deilige ansiktsmasker fra Babor. Som jeg altså hadde vunnet. Snakk om glede!

Og i dag er det søndag. Og jeg har alene-hjemme dag. Sebastian på hyttetur i Trysil og 14-åringen opptatt av helt andre ting enn mamma. Heldigvis, får jeg vel si. Så da jeg tittet ut av vinduet i dag tidlig, så været og raskt bestemte meg for å kansellere den planlagte gåturen, visste jeg umiddelbart hva dagen skulle brukes til. Hjemme-spa. Altfor lenge siden sist. Og en perfekt anledning til å teste ut premien min fra Elite Klinikken.

Men først, rammen rundt. Skape den gode stemningen. Så av med alt elektrisk lys på badet og inn med mengder av te-lys og kubbelys. Behagelig, dempet musikk og selvfølgelig – rene, deilige badehåndklær. Klar, ferdig, gå.

Trinn en. Kroppspeeling. Men i stedet for en scrub peel valgte jeg i dag tørrbørsting med hampvotter fra The Bodyshop. Utrolig effektiv måte å bli kvitt døde hudceller på i tillegg til at blodomløpet virkelig får fart på seg. En fantastisk forfriskende start på spa-opplevelsen.

Trinn to. Etter å ha skylt kroppen godt og lenge under den varme dusjen var det tid for kroppsrens. Og for en tid tilbake kjøpte jeg på impuls en Ultra Hydrating Black Soap på Rituals. Den inneholder blant annet eukalyptus og olivenolje og skal vær intet mindre enn en rensende seremoni for kropp og sjel. Jeg ble også lovet at huden ville føles både myk, glatt og fuktet etter bruk. Sjelen overlater jeg til andre å uttale seg om, men at huden føltes deilig etter en omgang med det jeg vil beskrive som en slags mud-gele, er det ingen tvil om. Ny, herlig runde under den varme dusjen.

Trinn tre. Tid for fjes. Og etter en omgang med rensemelk avsluttet jeg med en ny favoritt. Gentle Peeling fra Babor. Den er skånsom i bruk og etterlater huden myk og smidig. Når jeg husker å bruke den 2-3 ganger i uken merker jeg faktisk forskjell. Og som en ekstra bonus er den veldig sympatisk i pris. Ny omgang under varm dusj, inklusiv hårvask denne gangen.

Trinn fire. Tid for nytelse. Jeg fyller badekaret med nesten skoldende varmt vann og tilsetter mitt favoritt badeskum. The Ritual of Dao fra Rituals. Det lover å bringe oss fred og ro inn i livet og med den behagelige og beroligende duften gjør den ihverfall susen for meg. Og mens badekaret sakte fylles opp, masserer jeg inn Let it Go Circle hår- og hodebunnsmaske fra Davines. Og sist men ikke minst, premien min, ansiktsmasken fra Babor legges på.

Trinn fem. Åh, dette har jeg gledet meg til. Å gli sakte ned i det varme vannet og kjenne hvordan sener og ømme muskler nærmest sukker i takknemlighet. Og vissheten om at her kan jeg ligge og nyte så lenge jeg vil, gir meg den ultimate ro. Lykke og luksusfølelse. Vinnerfølelse. Søndagsbliss.

Nyt kvelden.

4 314 KOMMENTARER

  1. [url=https://propecia.works/]order propecia[/url]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.